Vitrina preparare salamuri

Produs nou

Vitrina preparare salamuri - STAGIONELLO - este un sistem proiectat pentru reproducerea conditiilor climatice ideale pentru prepararea de salamuri traditionale dupa retete proprii.

Contact: Andrei - 0757066332

Contactati reprezentatii nostrii de vanzari pentru mai multe detalii, oferte, date tehnice si preturi.

Vitrina preparare salamuri - STAGIONELLO - Contact: Andrei - 0757066332

STAGIONELLO este un sistem proiectat pentru reproducerea conditiilor climatice ideale pentru prepararea de salamuri traditionale dupa retete proprii.

STAGIONELLO respecta toate cerintele de siguranta alimentara ale UE.

Este unica unitate specializata in comanda, controlul si verificarea urmatorilor parametri:
- Temperatura;
- Umiditate;
- Ventilare;
- pH.
Acestia sunt fundamentali pentru activarea naturala a enzimelor proteolitice care confera gust, fragezime si unicitate produselor.
Este necesar pentru persoanele care doresc sa-si promoveze specialitatile proprii de salamuri traditionale.
Necesita un spatiu redus si realizeaza mai multe aplicatii.
Sistemul de uscare, prin evaporare, extrage exact cantitatea de lichid (reducand pierderile in greutate) in vederea obtinerii suculentei dorite. Lichidul de condens este eliminat automat in exterior.
Ciclul de productie pentru produsul final este de numai 21 zile.
In timpul ciclului de productie “sistemul de siguranta al alimentelor” analizeaza aciditatea (pH) din produs asigurand calitatea dorita. Datele de productie se afiseaza tabelar sau sub forma de grafic.
Dulapul are un design foarte elegant, construit integral din inox alimentar AISI 304 (exterior si interior)
Usa este cu rama si cu geam dublu, permitand vizualizarea produsului si este dotata cu incuietoare. Sistemul este echipat cu instalatie de racire si de incalzire care controleaza integral umiditatea.
Temperatura si umiditatea dorita este obtinuta foarte repede si mentinuta pe perioade lungi de timp datorita izolatiei de spuma poliuretanica.
Sistemul de comanda al umiditatii (R.H.) permite setarea umiditatii de la 30 la 99% ceea ce limiteaza deshidratarea interna cat si superficiala.


B. CLIMA TOUCH – sistem control

- Sistemul permite controlul temperaturii, umiditatii, afumarii si condimentarii produselor de carne in camera frigorifica.
- Permite alegerea pana la 100 de programe, fiecare cu 30 de faze pentru controlul racirii, incalzirii, afumarii, condimentarii si/sau a fazelor de umidificare – dezumidificare, schimb de aer, ventilatie, dezghetare, iluminare si alarmele pe camera frigorifica.


C. FUMOTIC


- Este un sistem brevetat in vederea asigurarii functiilor de afumare, aromatizare si umidificare, care sunt esentiale in asigurarea unui produs unic.
- Contine sistem de vaporizare si injectie de abur in camera la temperatura controlata (apa pentru umidificare sau arome pentru gust). Are doua rezervoare de apa si nu necesita legarea la o sursa externa de apa.
- Temperatura si umiditatea de lucru se situeaza in intervalele 0 ...+35⁰C si 30...99 % RH.

Contactati reprezentatii nostrii de vanzari pentru mai multe detalii, oferte, date tehnice si preturi.
Viziteaza subcategoriile de mai jos pentru a filtra produsele din aceasta gama.

Contact: Andrei - 0757066332

Capacitate racire (BTU/h)12000, 7000, 18000
Clasa de energie la racireA+, A+++
Clasa de energie la incalzireA++
Alimentare380 V
Agent de racireR410A
Garantie3 ani

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Vitrina preparare salamuri

Vitrina preparare salamuri

Vitrina preparare salamuri - STAGIONELLO - este un sistem proiectat pentru reproducerea conditiilor climatice ideale pentru prepararea de salamuri traditionale dupa retete proprii.

Contact: Andrei - 0757066332

Contactati reprezentatii nostrii de vanzari pentru mai multe detalii, oferte, date tehnice si preturi.

12 alte produse în aceeași categorie: