Montaj, reparatii, instalare aer conditionat in Iasi

Va oferim servicii de instalare su reparatii instalatii de aer conditionat in Iasi. Dispunem de personal calificat si scule profesionale repararii aparatelor de aer conditionat.

Interventiile cu defecte minore gen: condensator defect aer conditionat, senzor aparat de aer conditionat defect, scurgere apa din unitatea de aer conditionat, curatare si igienizare aparat de aer conditionat, etansare circuit freon aer conditionat, incarcare cu orice tip de freon ecologic a unitatii de aer conditionat, rematisare traseu aparat de aer conditionat se vor efectua pe loc, masinile de service fiind dotate cu toate materialele necesare acestor operatiuni.

Defectele majore gen: inlocuire conpresor aer conditionat, inlocuire ventilator aer conditionat, inlocuire sau reparare placi electronice aer conditionat se vor rezolva dupa informarea clientului asupra costurilor de reparatie. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Materiale incluse in serviciul de montaj standard:

 • Traseu frigorific din ţeava de cupru si izolaţie termica in limita a 3 ml
 • Furtun scurgere condens
 • Cablu electric 3ml pentru conexiunile dintre unitatea interioara si cea exterioara
 • Consola pentru unitatea exterioara inclusiv sistemul de prindere
 • Banda matisat
 • Stecher
 • Cablu alimentare unitatea interna 1m

Manopera de instalare standard presupune:

 • Executarea unei singure găuri in peretele exterior pentru aparat monosplit, respectiv doua găuri pentru dublusplit.
 • Amplasarea unitatii exterioare si unitatii interioare in limita traseului frigorific de 3m (monosplit), 6m (dublusplit).
 • Badijonarea traseului frigorific (in limita de 3ml de traseu).
 • Efectuarea probei de funcţionare si explicarea principalelor facilitaţi ale acestuia Instalarea se va face respectând legislaţia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stâlpi de beton si nu se executa lucrări care pun in pericol rezistenta clădirii si siguranţa membrilor echipei de instalare).
 • Unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior cat mai aproape de unitatea interioara si numai intr-un loc accesibil pentru montare si intervenţii (imediat sub fereastra, in locuri in care sa nu fie periclitata integritatea instalatorului, sa nu existe pericol de accidentare).

Montajele care necesita folosirea schelelor, scărilor, nacelelor sau a alpinistilor nu sunt incluse in instalarea standard.

NU sunt incluse in montajul standard manopera si materialele aferente reparaţiilor de zidărie (tencuieli, vopseluri, tapete etc.), lucrări de modificare si reparare a instalaţiei electrice a imobilului, operaţii de modificare a poziţiei unor obiecte ce restricţionează montajul (ex.mobila), repozitionarea ulterioara a aparatului dupa montaj, lucrări de curăţenie ca urmare a producerii de praf, lucrări de mascare a traseului frigorific (cu rigips, canale speciale, etc.), demontare geamuri termopane, etc.

Clientul trebuie sa asigure conditii de lucru corespunzatoare echipei de montaj.

Clientul isi asuma responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorari produse zidariei, retelei electrice, de gaz , apa si canal, etc. ce pot aparea in urma montajului in locul ales de client.

Pentru a beneficia de garantie, apartele de aer conditionat trebuie montate doar de firmele autorizate pt aceste activitati conform certificatului de garantie oferit de producator


Cele mai cumpărate

Producători

Produse noi

Furnizori

Nici un furnizor