Boiler in pompa de caldura ACM

Boiler in pompa de caldura ACM

Boiler in pompa de caldura pentru producerea apei calde menajere

Boilerul in pompă de căldură, prepară apă caldă menajeră cu ajutorul pompei de caldura.

Pompa de căldură acumulează energia necesară pentru încălzirea apei, într-un procent de 90 % din aerul din mediul înconjurător al aparatului. Cu această tehnologie ecologică, putem să încălzim apa din rezervor până la 60 °C prin generarea a 3,7 kWh de căldură, utilizând doar 1 kWh de energie electrică.

În paralel cu producția economică și ecologică al apei calde, tehnologia de aer al pompei de căldură permite ventilația, dezumidificarea sau chiar și condiționarea aerului al unui apartament.

Pompa de căldură poate să funcționeze și cu aer de -30 °C, dar de la temperatura de 0 °C este recomandat folosirea modului hibrid, se poate activa si o rezistență electrică de 2000 W care ajută la producerea de apă caldă.

Protecția împotriva coroziuni a rezervorului este asigurată de un strat de email care este completat cu un anod de magneziu. Bineînțeles, dispozitivele au un afișaj de consum anodic care arată starea și uzura anodului.

Rezervorul de apă caldă al pompei de căldură include și un schimbător de căldură, la care se poate conecta direct și un sistemul de panouri solare plane sau cu tuburi vidate.

Rezervorul de apă caldă al pompei de căldură se poate conecta si la un sistem de panouri fotovoltaice.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: