Aer conditionat caseta de tavan 18000 btu

Produs nou

Aer conditionat caseta de tavan inverter INVENTOR V7CRI-18WIFI 18000 btu

Aer conditionat caseta de tavan inverter INVENTOR V7CRI-18WIFI 18000 btu

 

Seria aparate de aer conditionat – casete de tavan - V7. Solutia suprema pentru spatiile de afaceri, care ofera performanta si flexibilitate!

 

   Niveluri ridicate de confort si eficienta cu evacuarea aerului la 360°

   Flexibilitate incomparabila si distributie uniforma a aerului in locatie cu modul “Independent Blind Movement”

   Economii de energie de pana la 70% datorita functiei

   Controlati aparatul de aer conditionat de oriunde v-ati afla pentru a crea conditii ideale in locatia dvs.

   Bucurati-va de o atmosfera curata si sanatoasa introducand aer proaspat in locatie.

 

   Certificat de garantie

   Caracteristici

   Specificatii tehnice

   Beneficii

   Mai mult

 

Solutia suprema pentru spatiile de afaceri, care ofera performanta si flexibilitate!

 

Noua serie de casete V7, este aici pentru a impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori, deoarece poate satisface toate nevoile unei anumite instalatii si promite conditii excelente de aer conditionat in hoteluri, medii de afaceri si case. Designul special al seriei este ceea ce o face sa iasa in evidenta, datorita orificiul de evacuare a aerului la 360° care ofera niveluri ridicate de confort si eficienta, iar miscarea independenta a flapsurilor asigura autonomia necesara si distributia uniforma a aerului in locatia dvs. Nu se sacrifica nimic, insa, economia de energie, datorita functiei Hotel Menu ofera economii de energie de pana la 70%, in timp ce utilizarea de la distanta prin Wi-Fi, asigura nu doar control complet, ci si economie de utilizare. Desigur, se ocupa si de reinnoirea aerului din locatie astfel incat sa se poata respira intr-un mediu cu adevarat curat si sanatos, facilitand, datorita canelurilor speciale din unitatea interioara, admisie de aer proaspat.

10 Ani Garantie pentru toate aparatele de aer conditionat Inventor

 

Toate aparatele de aer conditionat Inventor sunt insotite de un certificat de garantie de 10 ani. Producția de calitate superioară și materiile prime de calitate garantează o funcționare perfectă și pe termen lung a produselor, chiar și în condiții dificile.

 

Caracteristici

360° evacuare a aerului

 

Bucurati-va de un confort optim, oriunde in camera. Un flux de aer de 360° care este evacuat prin 8 orificii in loc de 4, asigura o distributie uniformă a aerului in fiecare colt, in orice spatiu. Aceasta dispersie a aerului de 360°, previne punctele fierbinti sau reci din spatiul dvs, oferind un confort maxim.

Balansul independent al flapsurilor

 

Reglati directia fiecarui flaps individual, in functie de nevoile locatiei dvs. Aceasta optiune se refera la combinatia de casete V7 24/36/42/50 si 60K BTU cu telecomanda RG10N2 sau telecomanda cu fir. * Telecomanda cu fir este optionala si nu este inclusa in pachet.

Aport de aer proaspat

 

Functie desemnata sa se ocupe de introducerea de aer proaspat la interior pentru un mediu curat si sanatos.

Wi-Fi Ready

 

Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosinduva de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia InvmateII din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

Hotel Menu

 

Instalațiile de climatizare Inventor prezintă managementul unității inovative de climatizare "HOTEL MENU". HOTEL MENU este un set de caracteristici special concepute pentru a ajuta la o funcționare mai bună și mai economică a instalațiilor de climatizare instalate în unitățile hoteliere.

Refularea aerului la 360°

 

Bucurati-va de confortul optim oriunde in camera dvs. Dispersia aerului la 360° prin cele 8 orificii de refulare in loc de 4, poate sa distribuie aerul in orice colt al camerei.

Balansul independent al flapsurilor

 

Reglati directia fiecarui flaps individual, in functie de nevoile locatiei dvs. Aceasta optiune se refera la combinatia de casete V7 24/36/42/50 si 60K BTU cu telecomanda RG10N2 sau telecomanda cu fir.

 

   Telecomanda cu fir este optionala si nu este inclusa in pachet.

 

Hotel Menu

 

Instalațiile de climatizare Inventor prezintă managementul unității inovative de climatizare "HOTEL MENU". HOTEL MENU este un set de caracteristici special concepute pentru a ajuta la o funcționare mai bună și mai economică a instalațiilor de climatizare instalate în unitățile hoteliere.

Wi-Fi Ready

 

Puteti controla temperatura incaperii, de oriunde, folosindu-va de smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Descarcati gratuit aplicatia InvmateII din Magazinul Play sau Apple AppStore si bucurati-va de confort si economie de energie.

 

Aport de aer proapat

 

Asigura introducerea de aer proaspat intr-o camera pentru un mediu curat si sanatos.

Beneficii

Pompa de condens inclusa

Pompa de scrugere poate inalta apa rezultata din condens pana la o inaltime de 750mm, putand astfel sa fie folositoare oricarui tip de instalare.

Conductă de evacuare a aerului

Cu o structura speciala a unitatii interioare, o conductă suplimentara poate furniza aer intr-o alta camera. Potrivit pentru climatizarea camerelor mici.

Panou Central de Control (optional)

Panoul de control centralizat, multifunctional, poate contola pana la 64 de unitati interioare, conectate la o lungime de maxim 1200m. Controlati aerul, setati temperatura si alegeti modul de functionare pe care vi-l doriti. Solutia ideala pentru hoteluri si spatii de birouri.

Panou de control - planificator saptamanal

Profitati de planificatorul saptamanal pentru a ajusta functionarea aparatului conform nevoilor dumneavoastra, obtinand astfel un consum redus de energie. Noua telecomanda cu fir va afisa codurile de eroare si va permite sa activati senzorul de temperature.

Lamela Aurie

Proectie superioara pentru aparatul dumneavoastra de aer conditionat, in special in zone cu un nivel ridicat al umiditatii si potential coroziv crescut, precum zonele de coasta. Stratul de protectie aurit, anticoroziv, al unitatii exterioare protejeaza impotriva ploii, salinitatii ridicate din aer si a altor elemente corozive, asigurand cresterea performantei si extinderea perioadei de utilizare a aparatului. Stratul de protectie aurit al traseului frigorific din unitatea interioara va oferi, de asemenea, un mediu de locuit sanatos si curat!

Follow ME

Telecomanda este echipata cu un senzor de temperatura. Atunci cand functia Follow Me este activata, temperatura detectata de telecomanda este sincronizata cu cea a aparatului, oferindu-va astfel conditii ideale ori unde v-ati afla in incapere.

Clasa Energetica A+++

Superioritatea tehnologică a seriei garantează performanțe excelente cu cele mai mici costuri de operare. Profitați de cea mai înaltă clasă energetică A+++ a aparatelor de aer condiționat Inventor și creați atmosfera perfectă exact așa cum visați. În același timp, economisiți bani, în timp ce aveți grijă de amprenta energetică, alegând un aparat de aer condiționat cu un consum mai mic de energie.

Control de la distanta On/Off(optional)

Cu o telecomanda "inteligenta", aparatul de aer conditionat poate fi pornit / oprit de la distanta.

Port de semnalizare a erorilor

Preluati controlul absolut asupra unitatii! Multumita semnalizarii codului de eroare, ce aparae in cazul unei defectiuni, va puteti baza intotdeauna pe functionarea si operarea eficienta a aparatului.

Smart Controller

Cu ajutorul telecomenzii puteti beneficia de reglarea vitezei ventilatorului intern pe 4 trepte, memento pentru curatarea filtrelor, memorarea pozitiei flapsului si de senzorul de compensare a temperaturii, pentru crearea atmosferei perfecte in incapere.

 

Mai mult

Modul ECO

Economisiti energie cu ajutorul functiei ECO care regleaza automat temperatura aparatului de aer conditionat la 24°C, in timp ce seteaza functia de ventilatie pe auto. Posibilitatea de activare este disponibila doar prin functia Racire si in cazul in care o programam in timp ce avem deja o temperatura setata mai mare de 24°C, aparatul mentine cea mai mare valoare.

Modul GEAR

Cu functia GEAR se realizeaza mari economii de energie, limitand consumul maxim al unitatii. Se poate ajusta performanta in doua etape, la 75% din eficienta maxima sau 50%. Aveti grija de temperatura potrivita in locatia dvs, reducand costurile de operare.

Modul iClean

Functia iClean asigura cea mai buna calitate a aerului din locatia dvs., eliminand praful, mucegaiul si bacteriile acumulate in interiorul unitatii interne.

Programator 24 ore

Programati aparatul sa se opreasca sau sa porneasca in mod automat intr-un interval de 24 de ore.

Functionare silentioasa

Aceasta proprietate se refera la nivelul scazut al zgomotului produs de unitati, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de confort. Design-ul special al unitatii interioare ofera performante excelente, la un nivel redus al zgomotului.

Functia Sleep Mode

Cu functia Sleep Mode, aparatul de aer conditionat, reglează temperatura camerei pentru a oferi conditii perfecte de dormit cu economie de energie.

Mod Turbo

Aceasta functie actioneaza ca un impuls pentru o perioada scurta si face ca spatiul respectiv sa se raceasca sau incalzeasca intr-o perioada mai scurta de timp.

Weekly Program Delay (optional cu Weekly Planner Controller)

Bucurati-va de flexibilitatea oferita de functia Delay, amanand activarea aparatului de aer conditionat cu pana la 3 ore de la ora de incepere a programarii saptamanale pentru o zi selectata. Schimbati setarile dispozitivului pentru o anumita zi fara a modifica setarile de program saptamanal.

Modul Operation Lock (optional cu Weekly Planner Controller)

Asigurati functionarea aparatului dvs. la racire sau incalzire fara interferente. Cu functia de blocare, functionarea aparatului de aer conditionat nu poate fi schimbata, evitand setarile incorecte si oferind o functionare mai corecta si mai economica. Ideal pentru locuri de munca sau camere de hotel.

Dezactivarea comenzilor telecomenzii (optional cu Weekly Planner Controller)

Opriti capacitatea de a utiliza telecomanda fara fir pentru a regla aparatul de aer conditionat si pentru a asigura controlul central al dispozitivului dintr-un singur punct. Potrivit pentru spatii comerciale si hoteluri.

Functie de Temperatura la Distanta

Temperatura detectata de catre senzorul de temperatura a unitatii interioare va fi adesea diferita de temperatura reala de la sol, datorita faptului ca unitatile interioare sunt instalate la inaltimi diferite. Aceasta caracteristica poate corecta diferenta de temperatura.

Functia anti-aer rece

La pornirea functiei de incalzire, viteza ventilatorului interior se va regla automat de la cel mai mic nivel la nivelul setat, in functie de temperatura evaporatorului.

Racire la temperaturi scazute

Design-ul special al unitatii exterioare ofera o functie de racire eficienta chiar si la temperaturi exterioare de -15°C.

Performante excelente la incalzire chiar si la temperaturi de -15°C

Incalzire excelenta chiar si in zone cu temperaturi foarte scazute. Aparatele Inventor vor asigura conitii perfecte in incapere chiar si in cazul temperaturilor exterioare de -15°C.

Autodiagnosticare a Erorilor

In cazul functionarii anormale sau al defectiunii unei parti componente, unitatea se va opri automat pentru protejarea intregului sistem. In acelasi timp, va afisa codul erorii pentru remedierea rapida a situatiei.

Auto Restart

In cazul in care aparatul de aer conditionat se opreste in mod neasteptat din cauza unei pene de curent, acesta va reporni cu modul de setare anterior in mod automat atunci cand revine curentul.

Detectare Scurgere Freon

Unitatea interioara va afișa un cod de eroare "CE" si se va opri automat atunci cand se detecteaza scurgeri de freon pentru a proteja compresorul de supraincalzire.

Mod Silentios

Prin apasarea butonului Silentios aparatele Inventor va ofera o noapte linistita si confortabila.

Functia de blocare

Activati functia de blocare pentru a preveni modificarile setarilor sau utilizarea aparatului de către copii.

Tehnologie All DC Inverter

Motorul ventilatorului de la unitatea interioara si de la cea exterioara, impreuna cu compresorul au fost dotate cu tehnologia All DC Inverter. In acest fel, compresorul isi poate fi modifica turatia dupa necesarul de la interior pentru a oferi condiții perfecte in spatiul tau.

R32 ECO Freon

Agentul frigorific ECO R32 cu un impact asupra incalzirii globale redus cu 68%, este aici pentru a imbunatatii performantele aparatului dumneavoastra de aer conditionat si pentru a contribui la protectia impotriva fenomenului de incalzire globala. Nu afecteaza stratul de ozon si contribuie la reducerea incalzirii globale prin retinerea cantitatilor mici de caldura (GWP=675), ce pot fi usor reciclate sau reutilizate.

 

 • MODEL V7CRI-18WiFiR / U7RS-18
 • Capacitate Răcire 18.000 (9.900-19.064) Btu/h
 • Capacitate Răcire 5.28 (2.90-5.59kWatt
 • Capacitate Încălzire 19.000 (8.100-20.800) Btu/h
 • Capacitate Încălzire 5.57 (2.37-6.10) kWatt
 • Eficiență sezonieră Răcire În conformitate cu EN14825
 • Pdesign 5.3 kW
 • Clasă Energetică A++
 • SEER 6.3
 • Eficiență sezonieră Încălzire (Zona Medie) În conformitate cu EN14825
 • Pdesign 4.2 kW
 • Clasă Energetică A+
 • SCOP 4.0
 • Eficiență sezonieră Încălzire (Zona Caldă) În conformitate cu EN14825
 • Pdesign 5.4 kW
 • Clasă Energetică A++
 • SCOP 4.8
 • Voltaj / Frecvență / Fază 220-240/50/1 V / Hz / Ph
 • Intensitate curent - Răcire 7.20 (3.20-9.20) A
 • Intensitate curent - Încălzire 6.80 (3.10-8.50) A
 • Intensitate curent - Răcire 1.63 (0.72-2.09) kW
 • Intensitate curent - Încălzire 1.54 (0.70-1.93) kW
 • Debit de aer (Mare / Medie / Mică) 720/620/500 m³ / h
 • Nivel de zgomot - Interioară (Mi / Me / Ma) 29/35.5/39.5/43 db(A)
 • Nivel de zgomot - Unitate exterioară 55 db(A)
 • Nivel putere sonoră Interioară / Exterioară (dB 57/63 A
 • Cablu de alimentare Exterioară / Siguranțe 3x2.5 / 1x16 No x mm² / Α
 • Cablu de semnal 4 x 1.5 No x mm²
 • Dimensiuni LxAxÎ - Panel 647x647x50 mm
 • Dimensiuni LxAxÎ - Unitate interioară 570x570x260 mm
 • Dimensiuni LxAxÎ - Unitate exterioară 805x330x554 mm
 • Greutate netă - Panel / Interioară / Exterioară 2.5/16.0/32.5 kg
 • Traseu lichid / Traseu gaz 1/4" | 1/2"
 • Agent frigorific / Incarcare R32/1.150 g
 • Interval temperaturi funcționare - Răcire / Încălzire -15~50/-15~24 oC

 

** Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile tehnice pentru Aer Conditionat sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Tip racireVentilata
Suprafata acoperita (mp)40-50 mp
Capacitate racire (BTU/h)18000
Clasa de energie la racireA++
Clasa de energie la incalzireA+
Alimentare230 V
Agent de racireR32
Garantie2 ani
Capacitate incalzire (BTU/h)18000
Filtrul de aerpraf
Conexiune WI-FIPregatit
FunctiiDezumidificare, Incalzire, Programator, Racire, Autorestart, Sleep, Ventilatie
Temperatura de functionare minima in modul de racire(grade C)- 15 C
Temperatura de functionare minima in modul de incalzire(grade C)- 15 C

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Aer conditionat caseta de tavan 18000 btu

Aer conditionat caseta de tavan 18000 btu

Aer conditionat caseta de tavan inverter INVENTOR V7CRI-18WIFI 18000 btu

6 alte produse în aceeași categorie: