MAMMOTH L009H

Pompa de caldura pe bucla de apa

Produs nou

Contactati reprezentatii nostrii de vanzari pentru mai multe modele, detalii, oferte, date tehnice si preturi despre POMPE DE CALDURA PE BUCLA DE APA.

sau POMPA CALDURA PENTRU MALL

Pompa de caldura Mammoth
Capacitate racire (kW)3
Capacitate incalzire (kW)4
Flux de aer (m3/h)580
Alimentare230V/1Ph/50Hz
Flux apa (m3/h)0.61
TermostatProgramabil
Agent frigorificR410A
Tip ventilator3 viteze

Pompele de caldura in bucla de apa sunt printre cele mai eficiente, economice si prietenoase echipamente cu mediul inconjurator pentru a incalzi si raci cladirile. Sunt asadar utilizate în clădiri de birouri, hoteluri, instituţii medicale, bănci, şcoli, blocuri de locuinţe şi apartamente.

Descrierea unitatii

Mammoth ofera o linie completa de pompe de caldura de eficienta medie cu puteri incepand de la 2,8 la 36,1 KW si unitati ce pot fi montate atat orizontal cat si vertical.
Cinci marimi de carcase cu forme similare permit amplasarea si instalarea facila a acestora. Fiecare unitate este testata in mers cu apa in modul de racire si de incalzire. Toate unitatile sunt certificate pentru siguranta produsului de catre CCC&CE.

Constructia unitatii

Carcasa este construita din G-60 oțel galvanizat. Piese metalice interne sunt, de asemenea, fabricate din oțel galvanizat.
Izolatia carcasei este din vata de fibra de sticla cu grosimea de 15 mm si densitatea de 48 Kg/m³. Intreaga parte de jos este izolata cu acelasi material pentru a preveni condensarea si transmiterea zgomotului. Trei usi de acces pentru compartimentele compresorului, ventilatorului si panoului de comanda permit servisul la majoritatea componentelor fara a demonta pompa din plafon. Majoritatea componentelor electrice ,incluzand transformatorul ,contactorul si circuitul imprimat sunt localizate in interiorul panoului de comanda fiind comvenabil pentru echipa de service. Coltul adiacent panoului de comanda accepta o conectare la cablurile de tensiune. Conexiunile de joasa tensiune ale termostatului sunt facute convenabil la vedere printr-o regleta de conexiuni cu 16 pini.
Atat unitatile orizontale cat si cele verticale sunt disponibile cu doua aranjamente ale tevilor de alimentare cu apa atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga. Filtrul reutilizabil de 10 mm grosime poate fi scos atat orizontal cat si vertical.

Sisteme de refrigerare

Sistemul frigorific pentru fiecare circuit este format din compresor de inalta eficacitate, fie de tip rotativ sau de derulare, schimbător de căldură coaxial – apa-agent frigorific, o bobină în zona aeroportuară, supapa de expansiune termică sau tub capilar, valva de acces.
Compresorul este fixat pe niste sine mari de montaj pentru a amortiza vibrațiile compresorului. În plus, compresorul este, de asemenea, montat pe izolatori din neopren. Aceasta dubla izolare asigură o transmisie minima a zgomotului și o funcționarea silențioasă. Bobina coaxiala( apă-refrigerare) constă intr-un tub interior răsucit și un tub exterior din oțel.
Diametrele tuburilor mari previn colmatarea, spre deosebire de schimbătoare de căldură brazate tip care necesită strecuratori tip sita. Bobina de aer este un tub-cupru, din cel mai fin aluminiu selectat pentru o înaltă eficiență.
Supapa reversibila este activata în modul de încălzire și este autoproterjata in modul de răcire.
Controalele de siguranță includ schimbatoare frigorifice de presiune inalta si joasa pentru fiecare circuit.

Compartimentul ventilatorului

Compartimentul ventilatorului este format din asamblarea rotorului de ventilator, motorul ventilatorului și bazinul de drenaj. Componentele sunt separate de secțiunea compresorului pentru a limita transmiterea zgomotului de la compresor. Tava de scurgere se extinde dincolo de bobina în sectiunea compresorului pentru o curatare usoara. E izolata din unitatea carcasa pentru a preveni condensul.
Toate unitățile pot avea două descărcari diferite de aer pentru: neschimbat sau final/incheiat, ambele pot fi furnizate de fabrica in orice configurație sau pur și simplu schimbate de la unul la celălalt.
Motorul ventilatorului are mai multe viteze cu o prevenire interna a supraincalzirii. Cu o viteză maximă de 1200 rpm, ventilatorul este mai silentios decât cel mai mic dintre motoarele diametrului utilizate în alte produse similare. Fiecare roată de ventilator centrifugal este echilibrat pentru vibrații minime.

Toate preţurile conţin TVA.

Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard.

Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală.

Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.

Alimentare230 V
Agent de racireR410A
Garantie2 ani

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Pompa de caldura pe bucla de apa

Pompa de caldura pe bucla de apa

Contactati reprezentatii nostrii de vanzari pentru mai multe modele, detalii, oferte, date tehnice si preturi despre POMPE DE CALDURA PE BUCLA DE APA.

sau POMPA CALDURA PENTRU MALL

11 alte produse în aceeași categorie: